Informatiemiddag 2008

De jaarlijkse middag voor de achterban, in de week van de chronisch zieken.

In 2008 heeft deze plaatsgevonden op woensdag 12 november in De twee Sparren. Er was een lezing en gedachtewisseling: Participatie binnen de Wijk door de heer Hans Louvet van Stichting ZET [meer info --> www.zet-brabant.nl].

De werkgroep toegankelijkheid van de Stichting Platform Gehandicaptenbeleid Veldhoven heeft onderzoek gedaan naar de toegankelijkheid van gebouwen en naar de bereidheid van personen om zich in te leven in diegenen in de maatschappij, die moeten leven met een handicap. Na het analyseren van de resultaten van dit onderzoek, is besloten om;
De Pluim [KLIK HIER] die hieraan verbonden is, aan Keurslagerij Antonis uit te reiken. Dit vanwege de grote hulpvaardigheid van u en uw team en de zeer goede toegankelijkheid van uw pand voor mensen met een beperking.
Een eervolle vermelding [KLIK HIER] is uitgereikt aan mevrouw T. Kuijpers-Pierik, di√ętiste, [meer info --> Truus overvoeding] vanwege haar grote behulpzaamheid en vindingrijkheid. Het is gebleken dat zij probeert ook personen met een beperking zo optimaal mogelijk te begeleiden, ondanks de matige toegankelijkheid van haar praktijk.

GA TERUG NAAR DE BEGINPAGINA VAN HET FOTOALBUM

© 2021 SPGV SAMEN STERK VOOR EEN BETER GEHANDICAPTENBELEID! Sponsored by tutor.nl