Leuke Middag 2015

De jaarlijkse middag voor de achterban, dit jaar omgedoopt tot Lekkere Middag!

Deze heeft plaats gevonden op donderdag 12 november 2015 in gemeenschapshuis D’n Bond. Het thema was deze keer Herfst.
Dit jaar hebben we er een ‘Lekkere Middag’ van gemaakt! Een door de medewerkers van D’n Bond goed verzorgde lunch. Voortbordurend op het thema zijn we begonnen met een champignon/paddestoel soep, gevolgd door een champignon ragout op toast en daarna een broodje omelet met champignons en spekjes. Broodjes waren er voor de nog hongerige en we sloten af met een stukje fruit.
Daarna heeft Wil van Herk van IVN Bergeijk-Eersel een boeiend en onderhoudende lezing over padenstoelen gegeven. [meer info --> IVN Bergeijk-Eersel]

De Pluim 2015 [KLIK HIER] is door wethouder Mariënne van Dongen – Lamers uitgereikt aan G. Coppens, eigenaar van autoherstel Coppens [meer info --> ABS Coppens] omdat hij een gehandicapte werknemer de mogelijkheid geeft aan een arbeidzaam leven deel te nemen. De medewerkers zorgen voor goede begeleiding, waardoor integratie in de samenleving tot stand komt.
Dit jaar hebben we een eervolle vermelding [KLIK HIER] uitgereikt aan de Blokker winkel in Veldhoven. Helaas kon er wegens onderbezetting door zieken niemand aanwezig zijn op de middag zelf, maar later in de week hebben we de eervolle vermelding afgegeven.

GA TERUG NAAR DE BEGINPAGINA VAN HET FOTOALBUM

© 2021 SPGV SAMEN STERK VOOR EEN BETER GEHANDICAPTENBELEID! Sponsored by tutor.nl