Participatie Middag 2016

De jaarlijkse middag voor de achterban, vanaf dit jaar omgedoopt tot Participatie Middag!

Deze heeft plaats gevonden op donderdag 17 november 2016 in gemeenschapshuis D’n Bond. Het thema was deze keer Verkeer.
We zijn begonnen met een door de medewerkers van D’n Bond goed verzorgde lunch. Op het thema hebben we o.a. genoten van een salade met stoplicht motief.
Daarna heeft Paul Gondrie voorzitter van Veilig Verkeer Nederland district Noord-Brabant een informatief betoog gehouden over het veranderde verkeer door de jaren heen en waar we op moeten letten in deze veel drukkere tijden. [meer info --> VVN-Noord-Brabant]
Vervolgens heeft Bert Oerlemans eigenaar van Verkeersschool Oerlemans informatie gegeven over waar we rekening mee moeten houden als we met een beperking achter het stuur willen zitten als verkeersdeelnemer. [meer info --> verkeersschool-oerlemans]

De Pluim 2016 [KLIK HIER] is door wethouder Mariënne van Dongen – Lamers uitgereikt aan Paul Konings afdeling Planrealisatie van de gemeente Veldhoven [meer info --> gemeente Veldhoven] omdat hij al jaren actief en proactief de openbare infrastructuur van Veldhoven ook voor gehandicapten zo toegankelijk mogelijk wil maken. Hij bevordert inspraak en bij klachten probeert hij altijd een oplossing te vinden.
Dit jaar was het laatste jaar dat we De Pluim uitgereikt hebben, omdat op 16 april het VN-verdrag inzake de rechten van personen met een handicap in Nederland is geratificeerd, hopen wij dat deze stimulans niet meer nodig zal zijn om personen met een beperking op een evenwaardige manier deel te kunnen laten nemen aan de Veldhovense samenleving.

GA TERUG NAAR DE BEGINPAGINA VAN HET FOTOALBUM

© 2021 SPGV SAMEN STERK VOOR EEN BETER GEHANDICAPTENBELEID! Sponsored by tutor.nl