Participatie Middag 2019

De Participatie Middag is op donderdag november 2019 in d'n Bond. Een middag die bestaat uit elkaar ontmoeten, ontspanning informatie Na een heerlijke lunch, aanvang 12:00 - alleen voor diegenen die zich vooraf aanmelden via info@spgv.nl - informeren wij u over de mogelijkheden die muziek als ontspanning kan bieden. Aanmelden is i.v.m. de dieetwensen en/of allergieën, verplicht.

Bewustwordingsproject 2017 [klik hier voor de foto's]

4 keer in het schooljaar 2017-2018 op het Sondervick College. Om de toekomstige verzorgenden beter beslagen ten ijs te laten komen, heeft het Platform Gehandicaptenbeleid Veldhoven een workshop rolstoelrijden en lopen met een blindenstok gegeven bij het Domeinplein van het Sondervickcollege.

Bewustwordingsproject [klik hier voor meer info]

Bewustwordingsproject “Kruip in de Huid van een Ander” is begonnen als het scholenproject door het Platform Gehandicaptenbeleid Veldhoven i.s.m. BOBA (bureau ondersteuning aangepast sporten). Sinds 2017 hebben we het uitgebreid met het Ambtenarenproject om de beleidsmedewerkers van de gemeente zelf de (on)mogelijkheden te laten ondervinden.

okt 262018

De Participatie Middag is op donderdag november 2019 in d’n Bond.
Een middag die bestaat uit elkaar
ontmoeten,
ontspanning
informatie
Na een heerlijke lunch, aanvang 12:00 – alleen voor diegenen die zich vooraf aanmelden via info@spgv.nl – informeren wij u over de mogelijkheden die muziek als ontspanning kan bieden.

Aanmelden is i.v.m. de dieetwensen en/of allergieën, verplicht.

© 2019 SPGV SAMEN STERK VOOR EEN BETER GEHANDICAPTENBELEID! Sponsored by tutor.nl